sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Cum aleg un hosting potrivit?

Daca aveti un site, fie ca il faceti dumneavoastra fie ca platiti pentru constructia lui, atunci cand alegeti un serviciu de gazduire trebuie sa verificati sa va asigurati ca cesta ofera support pentru toate limbajele de programare utilizate in prezent.

 Trebuie sa stiti ca daca un limbaj de programare nu este prezent siteul dvs nu poate rula, deci nu poate fi online. In acest caz, schimbarea hostingului este necesara si este un lucru foarte neplacut de trebuie neaparat evitat. Este posibil ca afacerea dvs sa necesite mai multe adrese de email personalizate, pentru fiecare department in parte.

In acest caz este nevoie sa va asigurati ca cereti serviciului de hosting formatul de email POP 3, cel mai comun, dar care satisface aceste nevoi de adrese de email multiple. Un serviciu de gazduire web bun este oferit de o companie care isi respecta clientii, care este preocupata de nevoile lor, care raspund cerintelor acestora si sunt in permanenta interactiune cu clientii lor.

Reputatia de bun communicator este un plus pentru o companie de hosting. E bines a stii ca orice problema ai avea este cineva care in cel mai scurt timp este dispus sa te ajute. O nota despre calitatea serviciilor oferite este si timpul in care siteul poate fi offline, asa numitul downtime.

 Cu cat acest timp este mai mic cu atat compania de hosting este mai profesionista. Ignorati ofertele de gazduire gratuita si alegeti sa incredintati site-ul unei companii profesioniste cu nume si renume in domeniu.

 Puteti beneficia astfel si de anumite servicii absolute necesare siteului dumneavoastra care v-ar face sa mai scoateti niste banuti din buzunar. Astfel de servicii sunt cele de optimizare site care fac ca siteul dvs sa fie vazut de motoarele de cautare si de vizitatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu